Välkommen till
Falu scoutkårVill du vara ledare?
Vi har plats för dig.
Kåren har 50-talet ungdomar som behöver hjälp på möten och hajker.
Vi erbjuder gratis utbildning!
Eller vill du vara med i någon avdelning? Ring Bojen 023-59662!Falu scoutkår, som är en av landets äldsta scoutkårer, grundades 1910 och tillhör Svenska Scoutförbundet, det största av de fem scoutförbunden som finns i Sverige. Historiksida.

Scoutkåren består av ca 50 scouter, fördelade på fyra avdelningar. Vårt upptagningsområde är Innerstaden, Britsarvet, Slätta/Herrhagen och Stenslund. Vår Scoutlokal, ligger på Söderbaumska skolan, Seminariegatan 3, 791 36 FALUN, 023-65100 eller 023-711295. Vi har dessutom en stuga, Puttbo, 3 km väster om staden.

Allt arbete inom kåren sker ideellt och opolitiskt. Utan ideellt engagemang skulle vår typ av fristående verksamhet vara omöjlig att genomföra. Vi vill hjälpa ungdomar till gemenskap och en rolig, meningsfull fritid. Vi tror att scouting har denna möjlighet. Våra aktiviteter den närmaste tiden är som alltid inom scouting varierande.

Vill du vara med och berika Din fritid tillsammans med oss, barnen och ungdomarna i vår kår så hör av dej till någon av avdelningsledarna/kårfunktionärena.

Surfa vidare från våran sida med intressanta länkar inom scouting och våra omgivningar .


Skriv gärna i vår gästbok
...eller varför inte
läsa i gästboken

Du är besökare: sedan 20.12.97


Välkommen till Falu Scoutkår!


Denna sida finns på Skaffa din egen gratis hemsida

Bakåt Slumpa Lista Info Lindberg-Wennergren Interactive Media Framåt

Sidan underhålls av: Bojen Jonsson, warlockb@hotmail.com.
Synpunkter på Falu Scoutkårs sidor tas tacksamt emot!
Senast uppdaterad: 2001-03-27.

Hosting by WebRing.