Margit Sandemo
Sagan om Isfolket
Häxmästaren
Ljusets rike
De Svarta Riddarna
Sandemoserien

Historien om en fjälldal
Andra Sandemoböcker

Wärdshus
Forum

Gondoler
Gästbok


 

Ljusets rike
Karta

Invånare
Sagastaden
Västerängarna
Östanälven
Andarnas dal
Silverskogen
Wärdshus
Bibliotek
Gondoler
Om Wärdinnan

----------------
Om mig

NMSS
* Lajv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VARMT välkommna till Ljusets rike!!!

älkommen, Vandrare!
Du har just stigit över portarna till Ljusets rike... Jag är Sol av Isfolket, och jag kommer leda er runt i denna värld som är belägen i Jordens medelpunkt. Här kan du komma ifrån all stress i vardagen. Något att dricka? Det står på bordet *pekar*. Jag är där borta, så kom bort till mig eller ropa om det är något!

Ta nu först en gondol, eller varför inte en promenad och bekanta dig med omgivningarna här i Ljusets rike! Kanske finner du här en del av dig själv som du inte visste fanns... Och glöm för all del inte att signera i gästboken! Jag kommer att uppdatera så ofta jag hinner och känner lusten. Fråga gärna saker - jag svarar dem så gärna
/Sol

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Första gången du besöker Ljusets rike? Klicka här! NU!
Senast uppdaterad: 13/11 - 02

 

25/2 - 2003 | De Svarta Riddarna!!
De Svarta Riddarna, Margits nya serie, har äntligen fått en sida! Klicka här för att komma dit! Har du synpunkter, let me know! Bok 9, Demonens vingar, utkommer den 18/3! Boken är redan utgiven i Norge, så därför har jag tills vidare lagt ut baksidetexten på norska! Tyck till om serien! Skriv i forumet eller maila! Övriga uppdaterade sidor är Gondoler, Sagan om Isfolket, och Biblioteket.

14/11 - 2002 | Namnsidan!
Har fått en massa hjälp med sidan där det står vad alla ur Isfolkets namn betyder! Så nu finns ALLA namnen ur Isfolket, och en massa fel är rättade! Gå in på "Isfolket" och kolla!

15/2 2002 | Biblioteket
Har uppdaterat Biblioteket med lite böcker. Samt lite länkar..

22/10 2001 | A new born.
Det har inte varit så mycket aktivitet här den senaste tiden, men nu tycker jag det dags för rejält uppvaknande! Har fått lite hjälp med några nya isfolksnamn, och lagt till lite nya länkar osv. Ska lägga upp bilder från det senaste nmss-lajvet. Har DU en hemsida med Sandemo-innehåll? Skriv till mig då om du vill att jag ska länka dit!

10/5 2001 | menyändring.
Som ni antagligen ser, så har jag ändrat lite i menyn till vänster. Jag ska försöka få upp introduktioner på alla böcker i serierna så snart som möjligt, och nu finns här ett forum! Så diskutera på nu *ler*

11/11 2000 | Uppdaterat..
Nu är här uppdaterat igen! Du kan läsa om Historien om en fjälldal, Sandemoserien och andra sandemoböcker som inte tillhör någon serie..

6 okt 2000 | Chatt!
Det har varit efterfrågan på diskussions chatt, och därför så lägger jag upp det, titta in på wärdshuset! Sidan har även genomgått en lite förändring som ni kan se, och har lagt upp lite om andra sandemoböcker som inte finns i någon serie.

29 aug 2000 | LAJV!
Whohoooo, nu har jag lagt upp lite om NMSS lajv, som verkligen blev lyckat! Jag har lagt upp historien (min egna version...=) och BILDER! Läs mer här

19 juli 2000 | Sandemoringen!
Nu är det lite mer ordning bland gondolerna och det har kommit till en del nya! Har DU en länk som du vill ska stå där så kontakta mig! Ljusets rike har även gått med i Sandemoringen som du kanske ser längst ner på sidan. Sedan vill jag tacka alla som skrivit i gästboken! Det är verkligen trevligt när ni gör det! Tack :-)

13 juli 2000 | Ny design!
Nu har jag ändrat om ordentligt här och fått en ny design...tyckte den andra var ganska tråkig =) Maila gärna vad du tycker om det! Det svarta hör ju inte riktigt hemma här i Ljusets rike men det får symbolisera Mörkret...

12 juli 2000 | Bilder från Sthlm...
Nu har jag lagt upp bilderna från när jag, Tula, Liv och Mar av Isfolket i NMSS träffades i vintras. De fanns tidigare ute på nätet, men jag tog bort dem. Nu är de alltså här igen och om du vill se så klicka här!

10 juli 2000 | Ny bokserie av Margit Sandemo!
Efter att Margit nu skrivit klart alla 20 böckerna i Ljusets rike så ska hon lansera en ny bokserie!! Det var en MYCKET trevlig nyhet måste jag säga och nu är detta årtusende räddat ;-) Hon är tydligen mycket hemlighetsfull enligt "Bergens Tidende" men den ska iaf vara utan några övernaturliga fenomen och utspela sig i nutiden. Vi får vänta till vintern då serien ska lanseras. Spännande, spännande! För mer info, läs här

Biblioteket
är nu uppdaterat så kila dit om du vill läsa!

15 jun 2000 | Välkomna..
... skall ni vara till Ljusets rike!! Den här "världen" är alldeles ny, så allt är inte klart än. Det kommer inte heller bli klart, utan jag kommer uppdatera så ofta jag kan med nya saker! Naturligtvis finns det mycket redan nu, och det finns gondoler som är gömda lite varstans, men letar Du noga så... Jag ska skriva lite mer om invånarna här, och bland annat lägga till Fivrelde, så blir hon nöjd *tittar menande mot henne och ler*
Jag älskar jag när ni skriver i gästboken så gör gärna det!

***************************************
Fastnat i någon annans frames? Ta dig ur här.

Skriv i Ljusrikets gästbok!
[gästbok]


Denna hemsidan är © Yenie Elfving aka Sol, har du några frågor så maila gärna! Sidan har inte någon koppling till någon av copyrightägarna till böckerna som omnämns på denna sida, och om de har något emot att texterna återges eller omnämns här, så kommer de att tas bort med en gång.

Sidan ses bäst i skärmupplösningen 1024x768 med IE 5.0
Respektera mig och min sida genom att inte kopiera några bilder eller grafik. källförteckning.
Tack för att du besöker Ljusets rike!


Du är nr som besöker Ljusets rike sedan 2/6 -2000 

 

"Oj! Det här var inte alls som jag tänkt mig!"

-utropar Tiril när hon kommit igenom Porten..

 

 

j

 


Hosting by WebRing.