VOLVO WISE PAPERS

 
  Volvo S70, V70, een samenvatting

In dit ruim 100 pagina tellende paper staan tal van roadtests, rij-impresies, vergelijkende tests etc. Ook is er een opsomming van de specifieke kenmerken van de verschillende Modeljaren van deze Volvo. Deze Paper heb ik gemaakt toen ik ook de redactie van de Roffel (Clubblad Volvo 850 Club Nederland) deed. De bedoeling was toen om van alle Volvo's die deel uit mogen maken van de Volvo 850 Club, soortgelijke paper te maken. Zover is het echter nooit gekomen. Zeer beperkt is dit eerste Paper nog beschikbaar. De kwaliteit van de gescande roadtests zijn niet allemaal perfect.

Volvo 850 T-5R en andere Turbo's

In ruim 130 pagina's doorloop ik via tal van publicaties, roadtests, vergelijkende tests etc. de Turbo's van Volvo. Deze start bij de Volvo 240 Turbo en gaat in deze editie tot en met de Volvo V70 R AWD (MY98)

Naast de Volvo 850 T-5R en andere 850 Turbo varianten komen ook de 240, 740, 480 modellen voor in deze paper. (niet meer beschikbaar, een herziene uitgave wordt overwogen.)

Volvo 144 (deel 1)

20 pagina's (niet meer beschikbaar) Hiervan volgt een nieuwe uitgave die ca 50 pagina's zal tellen en waarbij mijn webpagina onder de titel 'modellen' in een uitgebreide vorm de basis zal zijn.

Volvo P1800 (deel1)

40 pagina's. Hiervan volgt een nieuwe uitgave die ca 65 pagina's zal tellen en waarbij mijn webpagina onder de titel 'modellen' in een uitgebreide vorm de basis zal zijn.

Brochure Volvo 240 Super Polar

Wat doe je als je al jaren op zoek bent naar een brochure die maar niet te vinden is? Inderdaad je blijft zoeken! Hiernaast heb ik de stoute schoentjes aangetrokken en heb er zelf een gemaakt. Een en ander duidelijk aangepast aan mijn eigen Super Polar.

 
 

VOLVOWISE

©ruuds70

Hosting by WebRing.