Επικοινωνίαamway, scam, network 21, herbalife, pyramid scheme, ponzi scheme, airplane scheme, matrix marketing, network marketing, multi level marketing, mlm, make money fast, upline, downline, recruit, distributor, mentor, members, sales, products, business opportunity, δίκτυο καταναλωτών, οργάνωση δικτύων καταναλωτών, αεροπλανάκι, πυραμίδα, απάτη, απάτες, στρατολόγηση μελών, εγγραφή μελών, επιχειρηματική ευκαιρία, πολυεθνική εταιρία, συνεργάτες, αντιπρόσωπος, πωλητής, πωλήσεις. Ένα site που αποκαλύπτει την αλήθεια για τα δίκτυα καταναλωτών, τις πυραμίδες, τα αεροπλανάκια και το δικτυακό marketing. Χρήσιμες πληροφορίες για να μην παρασυρθείτε σε μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες απάτες.

Ωραίααααα. Διαβάσατε τις σελίδες αυτές και θέλετε να μας πείτε την ιστορία σας, περιπέτειες που είχατε με κάποιους "αντιπροσώπους" που δεν σας άφηναν ήσηχους, να μας ευχαριστήσετε ή ακόμα και να μας βρίσετε γιατί σας χαλάμε τη δουλειά. Έχουμε ένα κοινό e-mail γι αυτό το website, το οποίο ελέγχουμε όποτε μπορεί ο καθένας και θα προσπαθήσουμε ν'απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Προσθήκες, ανανεώσεις και διορθώσεις επίσης δεκτές.

ναι, ξέρουμε, η Amway έχει καλύτερα τηλέφωνα...Από τη στιγμή που ήρθαμε για πρώτη φορά σε επαφή με ένα τέτοιο κόλπο αρχίσαμε να ρωτάμε τους γύρω φίλους αν είχαν ξανακούσει για τέτοιες αρπαχτές. Με έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι πάνω από τα μισά άτομα που ρωτήσαμε στην παρέα είχαν κάποια στιγμή παρακολουθήσει μία παρουσίαση ή τους είχε πλησιάσει ένας "αντιπρόσωπος / εισηγητής" για να τους βάλει στο κόλπο. ¶σχετοι που δεν κάναμε παρέα μας την έπεσαν ξαφνικά για κολλητιλίκια, συμμαθητές από το δημοτικό "πήραν να δουν τι γινόμαστε" και να μας πουν για "την απίστευτη ευκαιρία" που τους έτυχε, άγνωστοι που πήραν το τηλέφωνό μας από συγγενείς μας ενόχλησαν επανηλειμμένα (ούτε πωλητές της Express Service να ήταν) κλπ. κλπ. Τώρα πιά τους κόβουμε από το χιλιόμετρο και με τις πρώτες 2-3 κουβέντες που ξεκινάνε, τα ακούνε και βλέπουν ότι δεν τους παίρνει (και είναι και μπόλικοι τελικά).

Κάποια στιγμή ίσως να βάλουμε μερικές προσωπικές μαρτυρίες από άτομα που είτε δοκίμασαν να γίνουν πλούσιοι με τα δίκτυα καταναλωτών και τα παράτησαν είτε απλά έμπλεξαν επειδή ένα φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο τους πίεζε να γραφτούν μέλη. Ήδη έχουμε λάβει μερικά e-mails από απεγνωσμένους φίλους ατόμων που έμπλεξαν με Amway, LR International, Herbalife και μας ρωτάνε πως να τους χειριστούν.

Ετοιμάζουμε ακόμη μία σελίδα που αποκαλύπτει τα ψέμματα που λένε οι αντιπρόσωποι (πχ. το MLM διδάσκεται στο Harvard, οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι στην Αμερική βγήκαν από το MLM, τα προϊόντα τους δεν πωλούνται σε καταστήματα, δουλεύεις χωρίς κανέναν από πάνω σου κλπ.).

Γιατί δεν θα γράψουμε για τους επιτυχημένους του συστήματος; Γιατί μας ενδιαφέρει πιο πολύ το 96% των μελών μιάς πυραμίδας οι οποίοι δεν βγάζουν δραχμή ενώ λιγότερο από το 1% κερδίζουν πραγματικά καλά λεφτά εις βάρος τους (δείτε το παράδειγμα). Με τέτοια ποσοστά επιτυχίας (ή καλύτερα αποτυχίας) μπορείτε άνετα να εμπιστευθείτε το μέλλον σας σε Στοίχημα, ΠΡΟ-ΠΟ, Λαχεία ακόμη και στους παπατζήδες ή το μπαρμπούτι. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε κάτι, δε θα κοροϊδεύεστε γιατί θα ξέρετε ότι παίζετε τζόγο και δεν θα σας πρήζουν οι από πάνω σας για να φέρτε κι άλλους στο κόλπο. Αυτοί δεν λέγονται επιτυχημένοι, λέγονται απατεώνες. Αν πιστεύετε ότι κάποιος που εξαπατά τον κόσμο είναι επιτυχημένος τότε αυτή η "δουλειά" σας πάει γάντι.

Για να στείλετε e-mail κάντε κλικ εδώ. Αν είστε αντιπρόσωποι, super-salesmen, και διάφορα άλλα ζόμπι από εταιρείες MLM μην κάνετε τον κόπο να μας πείσετε, να μας προκαλέσετε ή να μας απειλήσετε. Αν είστε κακομοιρηδες που τρέχετε πίσω από τον εισηγητή σας και σας χαλάσαμε τη μπίζνα μη μας στέλνετε Excel και Word αρχεία με ιούς, δεν γεννηθήκαμε χτες. Εμείς πιστεύουμε αυτά που βλέπετε εδώ, μπορείτε αν θέλετε να φτιάξτε ένα website που να τα αντικρούει. Το web έχει χώρο για όλους και το κοινό μπορεί να τα βλέπει όλα και να κρίνει. Αυτό όμως σας ενοχλέι ε; Ποιοί είναι κότες λοιπόν;

 


EισαγωγήΤι είναι μία πυραμίδα;Ποιές είναι οι πιο γνωστές πυραμίδες;
Πως ξεχωρίζουμε μία πυραμίδα από μία απλή επιχείρηση;
Πως θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπροσώπους;Που θα βρω πληροφορίες στο internet;
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξηE-mailsPonzi SchemesNigerian Scams
Επικοινωνίακάντε link στο site μαςleaflets
επένδυση, μοναδική ευκαιρία, amway, scam, network 21, herbalife, pyramid scheme, ponzi scheme, airplane scheme, matrix marketing, network marketing, multi level marketing, mlm, make money fast, upline, downline, recruit, distributor, mentor, members, sales, products, business opportunity, amway, network 21, herbalife, δίκτυο καταναλωτών, οργάνωση δικτύων καταναλωτών, αεροπλανάκι, πυραμίδα, απάτη, απάτες, στρατολόγηση μελών, εγγραφή μελών, επιχειρηματική ευκαιρία, πολυεθνική εταιρία, amway, network 21, herbalife, συνεργάτες, multi level marketing, αντιπρόσωπος, πωλητής, πωλήσεις, σοβαρές προτάσεις, επένδυση, ανάδοχος, sales kit, συμφωνία, motivation, motivating, university on wheels, επιτυχία, ημιαπασχόληση, multi level marketing, δουλειά στο σπίτι, ντήλερ, πλασιέ, παπατζήδες, απατεώνες, τοκογλυφία, τοκογλύφος, cult, αίρεση, αρπαχτή, τζόγος, emerald, diamond, upline, downline, leg, ambassador
Hosting by WebRing.