SPORTS ASTROLOGY
english
ASTROLOGIJA I SPORT
srpski

Fudbal-Tipujte na pobednika

fudbal, najvaznija sporedna stvar!
(Photo: http://www.b92.net)

Par mojih prijatelja, danima pre uplate tiketa u kladionici, raspljavljaju ko od parova na tiketu ima vece sanse za pobedu. Na kraju, posle odigranih utakmica, kao po pravilu, uvek im jedan od parova pokvari sve sanse da "pokupe" pare. Posto se iz hobija bavim astrologijom, zapitala sam se, moze li se primenom astrologije predvideti pobednik meca?!
Malo sam surfovala Internetom, naisla na par clanaka i dosla sam do zakljucka da moze! Zatim sam "proveravala" sve te savete na koje sam naisla u tim tekstovima i videla sam da to zaista ima smisla. U ovom clanku podelicu sa vama sve te "tajne" koje ce vam pomoci da predvidite pobednika.
Naravno, uvek ima vise nacina da dobijete ono sto zelite. Postoje tezi, (komplikovani i smarajuci) nacini, i postoje laksi, (brzi) nacini (metode). U slucaju jednog fudbalskog meca, prvi nacin bi bio da recimo imate sve podatke (datum, mesto i vreme rodjenja) za sve igrace i trenera kako za domacu tako i za gostujucu ekipu, pa da razmatrate recimo tranzite za svakog ponaosob, pa da onda izvucete zakljucke ciji tim ima vise povoljnih aspekata. Mislim, ovako nesto zahteva mnogo rada cak i kad bi vam svaki od igraca doneo svoje podatke, a to je malo verovatno. Odbacicemo ovu metodu ("nemamo toliko vremena") i preci cemo na neke lakse metode.


KOJA EKIPA IMA VECE SANSE?

Najednostavnija i najbrza metoda koju ja primenjujem sastoji se iz sledecih postupaka:

Napomena: Kad trazite znacenja za ove stepene, (imajte na umu da je recimo 21°Device26' na karti = 22°Device u Sabian Symbols-ima i odmah cete dobiti predstavu ko bi mogao biti pobednik! Da ne biste cekali sledecu utakmicu, proverite ovo na utakmicama koje su vec odigrane. Verujem da cete i vi, bas kao i ja biti iznenadjeni rezultatima.

Primer 1: Utakmica Partizan - Sartid, 4. April 2004., Beograd, 20E29, 44N48, GMT+2 sa pocetkom u 17h, zavrsena rezultatom 1:0; gol je postignut u 60 min.

astroloska karta za utakmicu Partizan/Sartid

Za 22°Device (stepen ASC-a, domaca ekipa) na pomenutoj stranici, izmedju ostalog, pise:

"A ROYAL COAT OF ARMS ENRICHED WITH PRECIOUS STONES

...This can give rise to feelings of pride and honor. There are things to stand up for and to represent. Believing in yourself and your abilities will give you strength and stability...Having rights and prestige..."

Za 22°Riba (stepen DSC-a, gostujuca ekipa) nailazimo na sledece tumacenje (izmedju ostalog):

"A PROPHET BRINGING DOWN THE NEW LAW FROM MOUNT SINAI

This pictures a situation of revelations of spirit and truth. It is now important to make these truths and laws manifest and integrate them into your everyday existence. Codifying the ways of humankind can help us understand the limitations of our earthly existence. Although the principles of 'laws' may stay the same, it the specifics must vary in order to accommodate the changing perceptions of people over time."

Iako vec posle ovog tumacenja mozete zakljuciti ko ima vece sanse za pobedu, ipak, nije na odmet da za to dobijete potvrdu i na neki drugi nacin. Po tezini i komplikovanosti sledeca metoda koju cu ovde opisati je negde izmedju ove dve vec spomenute, ali zato sa ovom metodom ne samo da cete znati koji tim pobedjuje nego i otprilike u kojim minutima ce pasti golovi!!

Evo nekih korisnih saveta koji ce vam omuguciti da se sa vecom sigurnoscu opredelite za pobednika:

Kako ASC ekipa ima vise "sretnih" aspekata zakljucujemo da ce ASC tim pobediti sa minimalnim rezultatom (Saturn), znaci 1:0.

Internetom kruze razne metode po pitanju toga koja je ekipa predstavljena ASC-om a koja DSC-om. Neki kazu da je domaca ekipa uvek predstavljena ASC-om ali vrlo brzo uvidecete da to nije tacno, jer bi to znacilo da svi domaci timovi u jednom kolu pobedjuju, a to je vrlo redak slucaj!

Zatim sam naisla na misljenje da ASC ekipa predstavlja onu ekipu koja je favorit na kladionicama. Ovu metodu nisam proveravala jer mi ti podaci nisu bili dostupni.

Moja omiljena metoda je odrediti koji je tim ASC a koji DSC prema boji njihove sportske opreme! Zasto? Zato sto ASC za jedan tim, odnosno DSC za drugi tim opisuje izmedju ostalog i prvi utisak koji tim ostavlja na druge, to je ono kad kazemo, "nasi" su "plavi", a oni "drugi", recimo "crni"!

Svaki horoskopski znak i planeta predstavljaju odredjenu boju.

Kliknite ovde za informacije o astroloskim bojama!

Primer 2

Utakmica: Manchester United /Arsenal (0:1), 19 September 2006, 16h, Manchester.

Manchester vs Arsenal

Pogledajte dobro ovu sliku, a onda pogledajte astrolosku kartu za ovaj mec! Kako je ova karta odgovarajuca sto se tice sportske opreme timova!
Ako ste pravilno uneli podatke u neki od astro programa dobili ste ASC=3Jarca05.
Vladalac ASC-a je Saturn u Lavu. Kao sto vidite na slici Arsenal ima zuto (Lav) crnu (Saturn) sportsku opremu. Znaci u ovom slucaju Arsenal je predstvaljen ASC-om i njegovim vladaocem!
Vladalac DSC-a je Mesec (belo) u Lavu(crveno). Dakle, DSC i njegov vladalac predstavljaju Manchester United.


TAJMING GOLOVA


Goool!
(Photo: www.alo.rs)

Ako hocete da predvidite moguce vreme kad ce "pasti" golovi, jedino sto treba da uradite je da posmatrate kartu koju ste nacrtali za pocetak meca i da dodajete minut po minut vremena (naravno samo 1:45 od pocetka meca, 90 minuta igre +15minuta pauze). Uvidecete da se karta menja kako vreme prolazi (odnosno kako dodajete minut po minut). Svako vreme gde neka od planeta promeni horoskopsku kucu, ili svako vreme gde neka od kuca promeni znak na vrhu, je moguce vreme za postizanje gola!! Ponekad mora da prodje 3-4 minuta od same promene, da bi promena imala efekta.

U nasem primeru (utakmica Partizan/Sartid) gol je postignut u 60.minutu. To znaci 60 minuta igre i 15-16 minuta pauze, ukupno 75-76 minuta. Obzirom da utakmica pocinje u 17h ako dodajemo minut po minut vremena kad dodjemo da 18:16 minuta videcemo da Saturn koji je do 18:15 minuta bio u 10 kuci u 18:16 minuta ulazi u 9 kucu! I kao sto smo rekli, ova promena je moguce vreme za postizanje gola, sto je u ovom nasem primeru i bio slucaj!


REZULTATI


Partizan pobednik LAV kupa Srbije za 2009.god
(Photo: www.pressonline.rs)

Pobeda:

SCG/San Marino
Partizan/Egaleo

Neresen rezultat se cesto dobija ako su:

Partizan/Crvena ZvezdaKad je Mesec (za vreme odigravanja utakmice) u Via Combust way (izmedju 15 Vage i 15 Skorpije), gotovo je nemoguce predvideti krajnji rezultat; izbegavajte kladjenje!

Produzeci i penali

Naravno, vrlo retko cete dobiti bas "cistu" kartu, pa cete morati da izracunate koji znaci preovladjuju i shodno tome donesete zakljucak. Kao primer, pogledajte kartu za finale Kupa UEFA 2007 sa objasnjenjem:

Finale KUP UEFA 2007


REPREZENTACIJA


Orlovi protiv Nemaca
(Photo: www.blic.rs)


Cesto se desava, narocito kod finalnih meceva u evropskim ili svetskim takmicenjima, da reprezentacije igraju na neutralnom terenu i tada nastaje problem kojoj reprezentaciji dodeliti ASC kojoj DSC. U tom slucaju rukovidite se bojom dresova ili astroloskim znacima zemalja koje su i igri. Kliknite na linkove ispod za potrebne podatke:

Astroloski znaci drzava i gradova
Astroloski znaci, planete i bojeAko ste od onih koji se redovno klade, moj vam je savet da obavezno posetite sajt : http://www.geocities.com/sportastrology ili forum na sledecoj adresi : http://sportskaastrologija.forumotion.net/forum.htm . Takodje, ako ste zainteresovani za kurs na temu "Astrologija sportova" posetite sajt istog autora na sledecoj adresi: http://www.kursastrologije.wtcsites.com/index.html i prijavite se za kurs putem email-a!!Zvezda vs Banat
(Photo: www.crvenazvezdafk.com)

Nadam se da ce vam moja iskustva biti od koristi i podstaci vas da i sami dalje istrazujete. Ne mogu da kazem da je ova metoda sigurna u 100% slucajeva, ali u 95% sigurno jeste. Ako vi imate neku sigurniju (astrolosku ) metodu za predvidjanje rezultata utakmica, javite mi se sa vasim primerom i objasnjenjem.Kontakt adresa: astrosport88@yahoo.comZahvaljujem Yahoo/GeoCities-u na besplatnom host-ovanju ove stranice!


Horarna astrologija=Pronadjite izgubljenu stvar!


Zdravko Colic - Akordi i midi


This page hosted by GeoCities Get your own Free Home Page


Hosting by WebRing.