Gizmos Hem!
Välkommen till min hemsida! Jag heter Gizmo är nu 18 veckor, jag älskar att busa men är lika mycket gosig. Hoppas du tycker om min sida, kolla gärna in mitt fotoalbum, matte lägger upp nya kort lite då och då medans jag växer ;o)

Uppdaterad: 2003-10-16
Ta en titt i mitt fotoalbum!
Namn: Hallonbackens Hjalmar Boy "Gizmo"
Smeknamn: Gizmo, Gizmo pojken, mattes troll, busunge, 'nubben, gubben, snutten och snuttis.
Född: 2003-06-07
Mamma: Hallonbackens Bambiella-Girl "Fanny"
Pappa: Pringel's Di Leva "Kevin"
Kullsyskon: Hallonbackens: Hazze Boy; Hugo Boy; Harry Boy; Hjödis Girl.

Jag är: busig, gosig, nyfiken, söt, framåt, tuff, lättlärd och duktig!
Tycker om: Godis!!! Och att gräva upp gräset och busa i trädgården, busa med min snuttefilt, tugga och bita, a-fil (äter alltid om jag får fil, smaskens!) Jag älskar att hälsa på ALLA människor som jag passerar! Matte kommer ingen vart för nästan alla vill hälsa på mig och jag på dem, då går min svans fram och tillbaka HELA tiden! Då är jag söt må ni tro ;)
Tycker inte om: att klippa klorna... dammsugaren och hårtorken tycker jag inte heller om då skäller jag och gömmer mig under soffan.

Miljöträning:
spårvagn, buss, bil, flyg, hundaffären.
Social träning: Hälsa på alla slags människor, vuxna och barn. Jag har hälsat på olika hundar men mest stora hundar; en rottewiler/labrador, som jag träffat 3 gånger, en golden retriver, en doberman, men henne var jag rädd för... Sen några små vovvar också, men vilka raser de var vet jag ej.
Komandon: sitt, ligg, loss, tassen, gå in, gå ut, kom hit (för det mesta i alla fall). Om matte säger "godis" då vet jag precis vad det innebär och då avbryter jag genast vad jag håller på med och hämtar mitt godis!

Övrigt: Om det plingar på dörren blir jag jätteglad och om det är något intressant på TV hoppar jag upp och hälsar på dom i burken!
   Gå med i Cavaliern    
 MSN Grupper
Pia har gjort den här grafiken, bakrunden ocskå, men jag bytte ut bilden på bakgrunden till en på Gizmo själv.
Hosting by WebRing.