Nyheter
2003-10-16:
Jag har uppdaterat infot på Gizmos sida och på Om oss sidan så att det ska vara lite mer aktuellt. lägger också upp nya foton som jag tagit idag.

Gizmo fick hälsa på en Goldern Retriver idag, han blev jätteglad, de busade lite försiktigt, för de kände sig inte riktigt säkra. Jag har tränat på att få Gizmo att stå fint på komando och det går väl lite si och så... Man måste lägga handen under magen på honom för att han ska ställa sig upp. Men det går framåt i alla fall.


2003-09-06:

Idag har jag lagt upp 13 nya kort, eftersom Gizmo är 13 veckor idag! Har lagt upp en ram runt alla thumbnails, och bytt ut bilden på Gizmosidan IGEN!

Igår var vi hos vet med Gizmo och han fick sin spruta, han var glad ända tills han fick sprutan då gnällde han, sen var det ok. Men hela dan igår var han lite "överkänslig" och gnällde för det var ju så synd om honom tyckte han! Snuttig är han vårt lilla bustroll och absolut inte rumsren *suck* Han kan tassen nu också, ibland...


2003-09-03:
Idag har jag ändrat på bakgrunderna, jag bytte ut bilden på bakgrunden till en på Gizmo, och ändrade bakgrund på fotoalbummet. Jag har lagt upp lite nya länkar till några andra Cavalier sidor, och så har jag tillverkat en ny banner! Det är jätteskoj med photoshop, fast jag kan nästan ingenting, men jag testar mig fram. Länka gärna hit med min banner som finns på indexsidan längst ner!

2003-08-29:

Gizmo har lärt sig ligg denna vecka, sitt kunde han för några veckor sen, och jag blev naturligtvis överförtjust över att han var så lättlärd och duktig! Jag måste tillägga att han även kan sitt och ligg på POLSKA!!!!! Han är alltså tvåspråkig... Imorgon lördag fyller Gizmo 12 veckor, då tänkte jag lägga upp lite fler bilder på honom eftersom han växer så fort och blir finare för varje dag som går!


2003-08-05:

Nu är Gizmo hemma med oss, och han är så duktig! Flygresan gick bra, och nu känner han sig ganska hemmastadd. Han älskar att vara ute eller att leka med sina mjuka åsneleksak! Just nu ligger han och sover på soffan så jag passar på att fixa lite här på hemsidan så länge... Han är vårt lilla Charmtroll =)

2003-08-03:

Eftersom jag älskar att tugga och undersöka allt möjligt så gav matte mig en tugg pinne... och den blev jag så lycklig över att jag helt glömde bort att matte och husse försvan från rummet ett tag. Då tyckte matte jag var jättedukitg när hon kom tillbaka! Jag tackar så mycket för allt gulli gull jag kan få =) Må tro att jag är söt när jag tuggar på den, den luktar sååå gott ju!! Ta en titt på bilden när jag tuggar genom att
klicka här!

2003-07-28:

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker upp till Örnsköldsvik och hämtar Gizmo, nja jag åker hem med honom om 5 dagar på lördag, men jag får träffa honom snart! Åh så spännande! Alla förberedelser är praktiskt taget avklarade, jag ska bara tejpa upp lite sladdar till tvn först... Hoppas jag inte glömmer något? Och hoppas, hoppas att resan hem med flyg går bra! Bara jag kan hålla mig lugn och trygg så blir det nog bra för honom, men jag känner mig inte i första taget lugn just nu.... men jag behöver bara verka lugn, och det ska jag väl klara =)


2003-07-11:

Har idag fått 5 veckors foton, och de är ju såå söta! De ser riktigt lurviga och busiga ut, och oj vad de har växt! Arek och jag har bestämt att vi ska kalla honom för Gizmo! Vi är båda väldigt förtjusta i det namnet =)


2003-07-04:

Jag fyller år i dag (21)! Och nu är det bara 4 veckor kvar tills jag åker till Örnsköldsvik och hämtar Hjalmar! Tiden går så fort... Valparna växer så det knakar kan jag se på korten jag får varje vecka. Den här veckan har de börjat få lite köttfärs och Agneta sa att det var mycket populärt och uppskattat av alla fem! =) De kan också gå, morra och skälla nu. Otroligt vad de små utvecklas fort... Ja... jag ser verkligen fram emot att bli Hjalmars matte, min första vovve, och säkert inte min sista!


2003-06-25:

Vi kommer att få lille Hjalmar är det bestämt nu, och vi är jätteglada, för båda Arek och jag föll för honom när vi såg honom på kort! Han är jättesöt och fin, han har börjat försöka gå och jag tror han var den som öppnade ögonen först!


2003-06-14:

Idag är valparna en vecka gamla och jag fick bilder på dem, åh sååå söta säger jag bara!


2003-06-12:

I dag beslutade Arek och jag att vi vill köpa valp från Hallonbackens kennel, det blir en hane av blehiem typ! Vi ser verkligen fram mot det och påbörjar nu vår resa till att bli valpägare... det är mycket förberedelser att tänka på nu... Vi får hämta honom i Augusti.

Om du går in på min länksida och går in på Hallonbackens sida finns det bilder på de fina vovvarna där. Mamman heter Hallonbackens Bambiella Girl "Fanny". Pappan heter Pringel's Di Leva "Kevin" och finns på Tjärngårdens kennel. De är värkligen underbart fina hundar!

Vill tacka Agneta som är uppfödaren för att hon är så rar och svarar på mina frågor och tar hand om de små på ett sånt underbart sätt!


2003-06-10:

Jag har kontaktat några uppfödare och kanske blir det valp för oss i slutet av sommaren! Inget är bestämt, men jag hoppas verkligen att jag får bli hundägare snart!
Hosting by WebRing.