Η καταγγελία

Η διοίκηση ;

Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο (ΔΠΣ)

Οι Δικαστές ;

Οι εισαγγελείς ;

Ο δικηγόρος ;;

Η αστυνομία

Το Υπουργιο Υγιας

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (Στρασβούργο)

Ευρωπαϊκή Ένωση

 

 

 

 

Κ  Κ  Δ Κ Α

 

ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; « ΚΑΨΤΕ» ΤΟΟΟΟΟΝ !!!!!!!

                                                                                                                               í     

 

 

           

 

        Κραυγή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, του «υπαλληλάκου»   που οι διαχειριστές  της εξουσίας τον έθεσαν  σε  7χρονη «προσωρινή » αργία, επειδή τόλμησε,  να καταγγείλει , άκουσον, άκουσον,  τις άθλιες   συνθήκες υγιεινής των Χειρουργείων του κρατικού Νοσ. «Ο Αγ. Σάββας» .

       Κραυγή  ΑΓΩΝΙΑΣ του «υπαλληλάκου»  που  επιδιώκοντας να κάνει το σωστό αντιμετώπισε  ένα  ζοφερό διοικητικό και δικαστικό κατεστημένο που εξουθενώνει και καταπίνει όλους όσους προσπαθούν να επισημάνουν τα κακώς κείμενα.

        Κραυγή  ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ  του «υπαλληλάκου»   που απελπισμένος πλέον και στο έλεος της αυθαιρεσίας των κρατικών οργάνων ουρλιάζει απεγνωσμένα να σπάσει τον εκδικητικό κλοιό των  διοριζόμενων και παχυλά αμειβόμενων εξουσιαστών που αυτοδικούν  και εφευρίσκουν «αδικήματα», έστω και χωρίς  νομικό και ηθικό αντίκρισμα.

       Κραυγή ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ του «υπαλληλάκου» που δεν έχει καμιά πρόθεση να σκύψει το κεφάλι του στις διοικητικές και δικαστικές αυθαιρεσίες  ,στις  πλαστές αιτιάσεις και πλαστές δίκες, στη βία που χρησιμοποίησαν απέναντί του  και στην οικογένειά του αντιδρά, όπως ένα άτομο που υπερασπίζεται βασικές αξίες, τη ζωή και την ελευθερία να μπορεί να  εκφράσει ανεμπόδιστα την γνώμη και άποψη του

        Κραυγή ΒΟΗΘΕΙΑΣ του «υπαλληλάκου» που έχοντας εξαντλήσει όλη την πολιτική ιεραρχία  και τα αρμόδια θεσμικά όργανα του κράτους χωρίς να αποδίδεται δικαιοσύνη

ζητάει

       τη συμπαράσταση και την συνδρομή κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου  σ’αυτή τη γη στον αγώνα που κάνει για να υπερασπίσει βασικά δικαιώματα του, που απορρέουν τόσο από το Σύνταγμα και τους νόμους κάθε δημοκρατικής χώρας όσο και από τις ευρωπαϊκές και  διεθνής συνθήκες  για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

í

Στόχος του site είναι να δημιουργηθεί, μεταξύ των δικαστικά και διοικητικά αδικηθέντων ένας δεσμός, φιλίας, αλληλοβοήθειας, συμπαράστασης, διεκδίκησης δικαιωμάτων και ιδίως μάχη κατά την αλαζονεία των ισχυρών, στους οποίους πρέπει να καταστήσουμε αντιληπτό ότι οι παρανομίες των είναι αποτρόπαια εκτροπή και όχι ένας αόρατος κανόνας

 

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν είσαστε μπορείτε τώρα να καταθέσετε σκέψεις, ιδέες, προβληματισμούς και ότι  άλλο θέλετε και φυσικά τη μαρτυρία σας περί    ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ & ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

                         Στείλτε σχόλια, προτάσεις και την

      ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  σας: +

                                                                                                                                                            í

 

Þ Το «έγκλημα» μου και οι συνέπειες :

Ê     Η καταγγελία

X      Η διοίκηση και οι αλαζονικές παρανομίες της

X      Το Υπουργείο Υγείας και  η σκόπιμη αδράνεια του

X      Το  Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο (ΔΠΣ) πλαστογραφεί δημόσιο έγγραφο

 

Þ      Οι «λειτουργοί της δικαιοσύνης»

 

X      Οι Δικαστές ;

Αν σ’ έβαλαν στη μαύρη λίστα,  ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ!!!

 

X    Διοικητικό Εφετείο Αθ. Α4

X    Διοικητικό Εφετείο Αθ. Ε1

X    Διοικητικό Εφετείο Αθ. Ζ1

 

X      Οι Εισαγγελείς

 

X      Ο  δικηγόρος ;

 

Τμήμα 2

Τμήμα 3

Ενότητα 3

Τμήμα 2

Τμήμα 3

Τμήμα 4

 

 

 

Η καταγγελία

«Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα εις την ελευθερία εκφράσεως.Το δικαίωμα τούτο περιλαμβάνει την ελευθερία γνώμης…» αρθ. 10 Συμβούλιο της Ευρώπης.

Το 1996 κατήγγειλα στον Εισαγγελέα της απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στα χειρουργεία του Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αγ. Σάββας» (προηγήθηκαν αναφορές, χωρίς απάντηση, για το ίδιο θέμα στην Διοίκηση, στο Υπ. Υγ.). Ανέφερα, μεταξύ άλλων, ότι η μονάδα του χειρουργείου  δεν είναι ασφαλείς σε ότι αφορά την πρόληψη των  μολύνσεων λόγω της μη εφαρμογής θεμελιωδών κανόνων υγιεινής, όπως:

ü      έλλειψη σηπτικής αίθουσας.

ü      είσοδο στα άσηπτα (μη λοιμογόνα) χειρουργεία των ασθενών. της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

ü      σηπτικά (μολυσμένα) περιστατικά που χειρουργούνται σε άσηπτα (μη μολυσμένα) χειρουργεία κ.α.».

ü     το χειρουργείο κατάντησε κέντρο διερχομένων.

 συνέχεια

 

ë Η διοίκηση

«Η ελευθερία της έκφρασης… της υπηρεσιακής κριτικής των πράξεων  τη ςπροϊσταμένης αρχής, αποτελεί δικαίωμα των υπάλληλων  και τέλει υπό την εγγύηση του Κράτους. Δεν επιτρέπονται διακρίσεις των υπάλληλων  λόγω των πεποιθήσεων  η των απόψεων τους η της κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής» αρθ.45 Ν. 2683/1990 (Υ.Κ.)

ü     με θέτει σε.. «προσωρινή» αργία…. επί 6 και πλέον  έτη, χωρίς αιτιολογία

ü     το Υ.Σ εκτελεί (;!) τη γνωμοδότηση του και με αποκλείει από τις προαγωγικές κρίσεις

ü     με προφορική εντολή υπαλλήλου του λογιστηρίου μου περικόπτονται  επανειλημμένα οι αποδοχές της αργίας

ü     και παρά πολλές άλλες βαριές & απροκάλυπτες παρανομίες υπό την «ευλογία» των   δικαστικών και εισαγγελικών αρχών

συνέχεια

 

 

ë Το υπουργείο

«Τα διοικητικά όργανα μονομελή ή συλλογικά πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις αμερόληπτης κρίσης κατά την άσκηση των αρμοδιoτήτων τουςΚωδ.Διοικητικής Διαδικασίας αρθ.7

Πιο πικρή αίσθηση όμως και από την αλαζονεία της διοίκησης του Νοσοκομείου  γεννά η απροθυμία του υπουργείου  να αναλάβει τις ευθύνες του .

Με την παρατεταμένη αδράνεια και τη σιωπή του, το Υπουργείο,ενίσχυσε την αλαζονική τάση των ιθυνόντων του Νοσοκομείου  και τη δυσπιστία του απλού υπαλλήλου απέναντι του. Είναι μια  ευσυνείδητη και ψύχραιμη πάγια τακτική που στοχεύει  στο προληπτικό στραγγαλισμό  κάθε  απόπειρας  ελεύθερης έκφρασης γνώμης όσο και στον  περιορισμό  του αυτόνομο πεδίο δράσης και πρωτοβουλιών των υπαλλήλων.

Ποια κίνητρα και ποίον σκοπό; η ερώτηση θα ήταν αφελής αν κάθε χρόνο δεν έφταναν στη χώρα μας δισεκατομμύρια δραχμές από τον κοινοτικό προϋπολογισμό και τα διαρθρωτικά ταμεία.

συνέχεια

 

ë Το ΔΠΣ

«1. Η ατομική διοικητική πράξη πρέπει να περιέχει αιτιολογία, 2. Η αιτιολογία πρέπει να είναι σαφής, ειδική, επαρκής…Κωδ.Διοικητικής Διαδικασίας αρθ.17

Προκειμένου να  πετύχουν την εξαπάτηση μου  απέκρυψαν τη έννοια  του γνήσιου επισήμου εγγράφου, πλαστογραφώντας το, ήτοι συμπληρώσαν με περιεχόμενο διαφορετικό από εκείνο της εγκυκλίου . Φέροντας  έτσι το ΝΟΜΟ στα επιθυμητά τους μέτρα.

Κι όμως, υπάρχει σαφή αιτιολογία τόσο  της  εφταχρονιε(7) δίωξης μου όσο και της αυθαίρετης κρίσης του Δ.Π.Σ., αν και άκαιρη για τα σημερινά δημοκρατικά δεδομένα Ευρωπαϊκής χώρας, που αποτυπώνεται με διαύγεια στην προτροπή-έγκληση της κας Ευσταθίας Μπεργελέ, ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΤΡΙΑΣ ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α/Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης, που θυμίζει έντονα εποχές όταν η κριτική, η γνώμη, η άποψη, η έκφραση, η συνείδηση απαγορεύονταν δια ροπάλου :

«Μπεργελέ:   Διοριστήκατε   ως    νοσηλευτής   και   τοποθετηθήκατε  στο αρμόδιο τμήμα   για να κάνετε  συγκεκριμένη δουλειά. Ξέρετε ότι από κει και πέρα δεν είχατε δικαίωμα να κάνετε κάτι άλλο   και   να  μην   δημιουργείτε πρόβλημα στο Νοσοκομείο;  Βεβαίως   μπορούσατε     να  κάνετε   την    αναφορά    σας.   Αλλά    τίποτε   παρά   πέρα…….  » !!! .ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΜΙΛΗΣΑ. 

συνέχεια

 

ëΟι δικαστές ;

«Ανύπαρκτη η δικαιοσύνη χωρίς  αλήθεια και άχρηστη η αλήθεια σε κάλπικη δικαιοσύνη» Διον.Πανίτσας

Πράγματι, η δικαστικοί λειτουργοί, που εκπληρώνουν μια ηθική και νομική δέσμευση  προς τους πολίτες, δεν θα έπρεπε να αγνοούν το  θεμελιώδες αξίωμα της «δίκαιης κρίσης και δίκης» και ούτε να παρακάμπτουν με προσχήματα της νομικές και ηθικές υποχρεώσεις τους, ερμηνεύοντας  και εφαρμόζοντας το δίκαιο κατά το δοκούν, αγνοώντας επιδεικτικά ότι  ΝΟΜΟΣ είναι πάντα ο ίδιος για όλους και σε κάθε περίπτωση . Εξάλλου, η όποια απόφαση δεν αντέχει στο δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»

ë Οι εισαγγελείς ;

«Οι δικαιοσύνη βαστά σπαθί. Σαν της πάρεις το σπαθί, απομένει μόνο με τη ζυγαριά. Αυτή την έχουν όμως και η μπακάληδες» Στρατής Μυριβήλης

 

ë   Ο  δικηγόρος ;

Αν δεν μπορείτε να είσαστε τίμιος δικηγόρος, προτιμήστε να είστε τίμιος, χωρίς να είστε δικηγόρο» Αβραάμ Λινκολν

 

                                                                                                      

                                                  

 

                                               

 

                                              

 

 

 

 

 

 

 

sign or view my guestbook

Contact Us
Επικοινωνία

Hosting by WebRing.