Länkar


Vill du länka till den här sidan? Använd den här bildlänken då... banner.gif (7923 bytes)

Katta's isfolkssida Uppdaterad länk!
En mycket bra hemsida om Isfolket med en del länkar till andra sidor på nätet och en del artiklar om Margit Sandemo. Där finns också släktträd över hela isfolket och personliga sidor för vissa av de drabbade och de utvalda. Där finns också korta sammanfattningar över alla böckerna. På norska.
Svenska Isfolksföreningen
Vill du bli medlem i en förening där alla medlemmarna gillar Sagan om Isfolket? Då är det hit du ska söka dig. Kravet för att få vara med i föreningen är att du har läst alla 47 böckerna.
Huldras boksida
En sida om Isfolket och andra liknande bokserier. Huldras sida är enormt informativ och innehåller allt en Isfolksfan kan önska sig.
Margit Sandemo i Författarindeks
En norsk sida med flera intressanta artiklar om Margit Sandemo. Väl värd att uppsöka!
Dan Hörnings Hemsida Uppdaterad länk!
Här finns en sajt som innehåller mer än bara isfolket länkar. Dan har lagt upp en del intressanta synpunkter på Isfolket och sidan är rätt så ny, men vi hoppas att han ska utveckla den.
Saga från De Svarta Salarna
En av de allra bästa sajterna om Isfolket och Sandemo där ute på nätet. Har du en Sandemosajt så måste du gå med i hennes Webring också... Sandemo-Ringen.
Vingas Sida Helt ny länk!
Innehåller ännu så länge inte så mycket. Bara en lista över böckerna och en stamtavla över Isfolkets alla medlemmar. Hoppas att Vinga får tid att göra något mera av sin sida.
*
Malins hemsida Helt ny länk!
En sida jag snubblade över på nätet för ett litet tag sedan. Malin har en boksida som innehåller hennes synpunkter på alla isfolksböckerna.

Tillbaka till Margit Sandemos Bokserier

Hosting by WebRing.