This website is brought to you courtesy of the above commercial advertising

Subject: God test
Date: Thu, 27 Jul 2000 05:57:56 GMT
From: George Hammond
 
 

Hi...

The following questions are of primary relevance
to the scientific theory of God.

How many of the following 25 questions can you
answer correctly?

Please mark your answers by putting an A,B,C, or D
after the word "ANSWER" at the end of each question.

NOTE: A copy of this test is permanently on file at:

http://proof-of-god.freewebsitehosting.com/GodTest.html

(THE ANSWERS ARE GIVEN AT THE BOTTOM OF THE TEST)
 

                THE GOD TEST

 1. When Freud spoke of the Id versus the Ego
    he was actually speaking of:

A. The mouse versus the cat
B. The Donkey versus the Elephant
C. The birds versus the bees
D. All of the above

  ANSWER:
 
 

2. What is an eigenvector?

A. A root of a polynomial
B. A symmetry axis
C. A second derivative
D. A complex number

  ANSWER:
 

3. Who discovered E, N, and P in Personality Psychometry?

A. Louis Thurstone
B. Charles Spearman
C. Raymond B. Cattell
D. Hans Eysenck

  ANSWER:
 

4. In Factor Analysis, what is a "communality"?

A. Vector magnitude
B. Normalization factor
C. Common factor vector component
D. Eigenvalue of the correlation matrix

  ANSWER:
 

5. Psychometric "g" is:

A. A technical name for IQ.
B. The first eigenvalue in a scree plot
C. The standard deviation of IQ
D. The Factor pattern coefficient

  ANSWER:
 

6. In Factor Analysis, a "higher order factor" is:

A. An eigenvector of a communality matrix
B. A correlation matrix rotated to Simple Structure
C. An eigenvector of a Simple Structure oblique matrix
D. The eigenvector of a correlation matrix with 1's in
   the diagonal.

  ANSWER:
 

7. A Christoffel Symbol is:

A. A measure of line curvature
B. A measure of surface curvature
C. A covariant derivative
D. A geodesic coordinate

  ANSWER:
 

8. A horse has 4 feet because of:

A. Darwinian Natural Selection
B. Euclidean geometry
C. Genetics
D. Survival of the Fittest

  ANSWER:
 

9. If only one of the following is true, the most likely
   answer to the question: "What is God?"; would be:

A. A higher order Psychometric eigenvector
B. An intergalactic force field
C. An invisible man walking on a cloud
D. A supreme being in outer space

  ANSWER:
 

10. Which of the following statements is true:

A. The left brain is motor and the right sensory
B. The front brain is motor and the back sensory
C. The right brain is motor and the left sensory
D. The back brain is motor and the front sensory

  ANSWER:
 

11. Quadrantanopia refers to the following medical condition:

A. Paralysis in 3 out of the 4 limbs
B. Blindness in one quadrant of the visual field
C. 5:20 vision
D. 8 out of 32 teeth missing

  ANSWER:

12. The "Secular Trend" in biology is:

A. The historical increase in Atheism
B. The historical increase in human growth
C. The historical increase in Global temperature
D. The historical increase in human population

  ANSWER:
 

13. The Two Party System (Right wing vs. Left wing)
    is more likely caused by (pick one):

A. Blacks vs. whites
B. Males vs. females
C. Irish vs. English
D. Left brain vs. Right brain

  ANSWER:
 

14. The most likely physical cause of the
    conjecture of "life after death", is:

A. Psychological warfare
B. The phenomena of nocturnal dreams
C. A massive historical conspiracy
D. The desire for revenge

  ANSWER:
 

15. Including time; space has how many dimensions?:

A. 1
B. 2
C. 3
D. 4

  ANSWER:
 

16. Which scientist first described the vertebrate
    body as a 3-axis mechanical structure, and dubbed
    it "the Archetype", and was viciously persecuted
    by the Darwinians because he said the structure was
    "immune to Evolution"? (hint:  he also coined the
    word Dinosaur):

A.  Newton
B.  Sir Richard Owen
C.  Mendel
D.  Lamarck

  ANSWER:
 

17. The bilateral symmetry of the human body
    is caused by?:

A. Evolution
B. Natural Selection
C. Genetics
D. The Bilateral cleavage of the egg

  ANSWER:
 

18. In primitive (mosaic) eggs, killing one cell
    in the 2-cell stage can produce:

A. An animal with no neck
B. An animal with no brain
C. An animal with no head
D. Half of an animal

  ANSWER:
 

19. Miniature "Bonzai Trees" are produced by:

A. Genetic alteration
B. Hybridization
C. Growth stunting
D. Mechanical compression

  ANSWER:
 

20. A cube has how many (rotational) symmetry axes:

A. 3
B. 7
C. 10
D. 13

  ANSWER:
 

21. How many gods were there in the Greco-Roman
    (Olympian) pantheon:

A. 3
B. 7
C. 10
D. 13

  ANSWER:
 

22. What is a "concubine":

A. A highly fortified cubical enclave traditionally
   built by Buddhist Pilgrims
B. Acute neotenic sexual development cultivated through
   psychological exploitation to produce Harem candidates.
C. A small Porcupine
D. A mixture of Speed, Coke, Darvon and Spanish Fly.

  ANSWER:
 

23. If every cell in your brain only reached 85% of it's
    theoretical genetic size, due to the Secular Trend,
    this would most likely cause:

A. A 15% loss of mental speed
B. The Flynn Effect in IQ
C. Belief in the existence of a supreme being
   who had 100% of his brain power
D. All of the above

  ANSWER:
 

24. Aboriginal tribes produce "shrunken heads" in
    order to illustrate:

A. Diminished burial space in the community
B. The historical braingrowth stunting of Man which is
   the direct physical cause of God
C. The persecution of malnutrition stunted people
D. The aboriginal version of "customizing" cars

  ANSWER:
 

25. The existence of the Secular Trend indicates
    among other things:

A. That there is no limit to increasing human size
B. That in the distant past we were all midgets
C. That there is a predetermined genetic size for
   every person and that no one has ever made it
D. Human size is strictly genetic

  ANSWER:
 

26. The vertebrate body has 3 orthogonal skeletal axes
    because:

A.  Space itself has 3 orthogonal structural axes
B.  Genetics
C.  Natural Selection
D.  Survival of the Fittest

  ANSWER:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE CORRECT ANSWERS, (ACCORDING TO
HAMMOND), ARE:

1  D
2  B
3  D
4  C
5  A
6  C
7  A
8  B
9  A
10 B
11 B
12 B
13 D
14 B
15 D
16 B
17 D
18 D
19 C
20 D
21 D
22 B
23 D
24 B
25 C

=======================================================
   GEORGE HAMMOND'S- SCIENTIFIC PROOF OF GOD WEBSITE
       http://webspace.webring.com/people/eg/george_hammond
        http://proof-of-god.freewebsitehosting.com
=======================================================

Hosting by WebRing.