Welkom bij

Dino's Place

To see my pages in english, follow the flag

 

Hallo! welkom op mijn Homepage. Ik hoop dat je het hier naar je zin zal hebben. Onder andere heb ik een page over mijn familie en mezelf. Verder zal je hier een hoop over dolfijnen vinden, mijn "verslaving" eigenlijk, en over de fantastische Micheal Flatley en zijn Lord of the Dance. Vergeet aan het einde van je bezoek niet mijn gastenboek te tekenen, en ik zal je zeker een keer zelf bezoeken!

Verderop zal je ook een link tegenkomen naar de web brawls, waar ik aan meedoe. Als je mn pages leuk vindt en je hebt even tijd, zou ik het leuk vinden als je op me stemt! 

 

Zoals jullie zien ben ik gek op dolfijnen, ik heb dan ook een dolfijnen page met mooie plaatjes en foto's.

 

Thuis hebben we twaalf jaar een hond gehad, Elsa heette ze. Helaas moesten we haar juni 1997 in laten slapen, omdat ze heel ziek was. We zouden nooit meer een hond nemen, maar inmiddels loopt er een zwarte labrador rond, die hebben we Cindy genoemd. Ze is inmiddels  2 jaar oud. Ik mis Elsa nog steeds, en Cindy zal haar nooit kunnen vervangen, maar we hebben met haar net zo veel plezier als met Elsa.

 

Dit is ongeveer twee maanden voordat Elsa naar de Rainbow Bridge is gegaan.

En dit is een foto van mijn moeder met onze pup Cindy, die zoals je ziet pikzwart is. Ze is inmiddels heel wat groter, maar desondanks wil ze erg graag op schoot....

 

Ik heb ook een vrienden page gemaakt, met links naar de Homepages van mijn internet vrienden en vriendinnen. Als jij niet bij deze links staat en je wilt er graag bij, stuur me dan een mailtje, dan zet ik je er bij.

Een goede vriend is Andre, die heb ik via mijn moeder leren kennen. Hij is een grote hulp geweest met het op het net krijgen van mijn pages. Zonder zijn hulp was het nooit gelukt. Ga ook eens bij hem kijken!

 

Inmiddels heb ik ook wat awards gewonnen, die je kan bekijken.Ook geef ik sinds kort een award weg. Wil je weten of je in aanmerkong kan komen voor mijn award, moet je gaan kijken

Als grote fan van Lord of the Dance mag een speciale pagina daarover natuurlijk niet ontbreken. Mocht je LOTD nog niet kennen, is een bezoekje aan deze pages het zeker waard, maar voor degenen die het wel kennen ook!

 

Dit is de link naar de webbrawls. Ik hoop dat je de tijd kan vinden om te gaan stemmen. Je hoeft alleen de link te volgen, je email adres in te vullen en op Dino's Place te stemmen. Vind je deze Pages zo leuk en je hebt de tijd om elke dag even te stemmen, stuur me dan even eem emailtje en dan zet ik je op een reminderlijst! Of als je zelf op de een of andere manier aan zoiets meedoet, ik vind het ook leuk om te VE' en!

 

Ook heb ik me aangemeld bij deze webringen. Als je ook bij een van deze aan wilt melden, volg dan de link in de webring.

 Previous

Skip Previous
Random
 Illona van Tulden owns
Just A Nice Site-logo
Want to join Just A Nice Site?
 Next

Skip Next
Next 5

 

This UMFFC Web Ring
site is owned by
Illona van Tulden.

Join the Unofficial Michael Flatley Fan Club web ring
[Skip Prev] [Prev] [Next] [Skip Next] [Random] [Next 5] [List Sites]

 

WildLife At Risk

Illona
Supports The sealion.
[Next/ Previous/ Skip/ Random / List]

Support Wildlife At Risk


This Friends of the Ocean site is owned by Illona van Tulden.

Want to join the Friends of the Ocean Ring?
[Skip Prev] [Prev] [Next] [Skip Next] [Random] [Next 5] [List Sites]

Magical Dolphins Webring This Magical Dolphins
site is owned by
Illona van Tulden.
Want to join the Ring?
Next Site
[Skip Prev][Prev][Next][Skip Next][Random][Next 5] [List Sites]

DOLPHINS AND WHALES This DOLPHINS AND WHALES
site is owned by
Illona.
Want to join the Ring?
Next Site
[Skip Prev] [Prev] [Next] [Skip Next] [Random] [Next 5] [List Sites]

View My Guest book Sign My Guest book

 

Heb je ideeen over hoe ik mijn pages kan verbeteren of opmerkingen, hoor ik ze graag, email me dan even!

 

Hier vind je een lijst van mijn andere sites

 

 

14-02-2000

 

 

 

 

 

 


Hosting by WebRing.